ИНФО

ДЕТАЛНА ЛИСТА: Коj денес ќе остане без струја

Денес од 08:30 до 11 часот без струја ќе останат корисниците на улиците Ѓорѓи Сугарев и Петар Делјан, како и објектите на улиците Козара, Васил Ѓоргов, Адам Мицковиќ од 12 до 14:30. Освен овие локации без електична енергија ќе останат село Д.Блаце, село Г.Блаце, Граничен премин Блаце, „Филип Инжинеринг“, „Терминал Блаце“ во Чучер Сандево од 09 до 12 часот и дел од ул. Радушка, ул.Црногорска и ул.Македонска Преродба во период од 12 до 14 часот.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

„Тегла+“ – зимница за бездомниците и за социјално загрозените семејства

Здружението „Љубезност“ оваа година ќе организира тридневен донаторски настан „Тегла +“, кој...

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...