ИНФО

ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УЛИЦИ

Забележана е гужва на овие улици и булевари:

 • -бул. Крсте Мисирков во двете насоки,
  -ул. 11 Октомври кон Кисела Вода,
  -бул. Кузман Јосифовски Питу во двете насоки,
  -ул.Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,
  -бул.Александар Македонски кон излез на Скопје,
  -ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
  -бул. Киро Глигоров кон насеба Аеродром и кон населба Автокоманда,
  -мост Близнак кон бул.АСНОМ,
  -мост и бул. Гоце Делчев во двете насоки,
  -бул. Гоце Делчев од ул.Беласица кон к-ца со бул. Крсте Мисирков,
  -бул. Илинден кон Карпош .

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...