ЅВЕЗДИТЕ ВЕЛАТ

ВЕНЕРА ВЛЕГУВА ВО ЗНАКОТ РАК НА 31 МАЈ: Како ќе влијае на нас – посебна чувствителност

Преминот на Венера во Рак ќе ги направи сите луѓе дополнително внимателни. Кога станува збор за астрологијата, постојат посебни периоди кои дополнително влијаат на секој од нас. Еден таков очекуваме на крајот од мај, а еве што можеме да очекуваме од него:

Венера преминува во знакот Рак на 31 мај. Овој транзит ќе не направи повнимателни и понежни кон другите, а некои може да станат премногу емотивни и чувствителни за време на овој транзит. Треба да се биде внимателен со зборовите и гестовите на денот на полната месечина, 4 јуни и младата месечина, 18 јуни.

Венера се смета за планета на љубовта, убавината и хармонијата, додека Ракот е знак кој ги претставува емоциите, семејството и домот. Кога ќе се спојат овие две енергии, се добиваат некои карактеристични црти и преференции кога се во прашање љубовните врски.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ЅВЕЗДИТЕ ВЕЛАТ

Два хороскопски знаци чекаат финансиска добивка до крајот на мај

Мај носи посебна енергија и многу можности за секој хороскопски знак, но...

ЅВЕЗДИТЕ ВЕЛАТ

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ДО 20. МАЈ

Прочитајте го неделниот хороскоп од 13. до 20 мај 2024 година и...

ЅВЕЗДИТЕ ВЕЛАТ

Стареат како виното: Некои луѓе се разубавуваат со текот на годините

Некои хороскопски знаци се издвојуваат по нивната способност да станат сè попривлечни...