ИНФО

РАБОТА НА МРЕЖАТА: Голем дел од Скопје без струја

Денес поголем дел од Скопје времено ќе остане без електрична енергија.
Со почеток од 8 па се до 14 часот без струја ќе останат жителите во населба Јане Сандански, како и корисниците во с.Зелениково, с.Орешани, с.Ново Село, с.Вражале, с.Пакошево, с.Смесница, с.Тисовица, с.Добрино, с.Дејковец, с.Страхојадица, с.Гумалев и с.Градовци.
Во период од 09 до 14 часот без струја ќе биде дел од с.Петровец, објектите после маркет Стокомак десно по улицата. Исто така од 09 до 12 без струја ќе остане објектот Хотел Мирор во Петровец.
Освен овие од 09 до 14 ќе се работи на дел од улица Стрезова, а од 09 до 13 на дел од улица Брсјачка буна, улица Пелагонија и околните улици во Шуто Оризари.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...