ИНФО

Поголем дел од Скопје денес без струја

Денес од 8 до 15 часот, без струја ќе останат дел од корисниците во с.Долно Лисиче (ул.10 и околината), ул.Пандо Кљашев во Кисела Вода од 9 до 12 часот, техничкиот преглед Здружение на возачи во Кисела вода на ул.Михаил Чаков во период од 9 до 12 часот.
Освен овие локации, без струја ќе останат и следниве:
-Во период од 09 до 10 часот – ул.2 Визбегово поточно фирми и домаќинства во близина на Камп за азиланти во Визбегово;

-Во период од 9 до 10:30 часот – дел од корисниците во с.Горно Оризари;
-Во период од 09 до 14 часот – село Орман, Село Никиштани, Школо Волково, Дел од село Волково(кај школо), стопански објекти Вртачица, Ударник, Регенератор, Асфалтна база Дарс, ГП Гранит Лепенец, МВМ Компани, Асфалтна База Гранит.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...