ИНФО

ЛИСТА НА МЕСТА КОИ ДЕНЕС ЌЕ ОСТАНТ БЕЗ СТРУЈА

Денес без струја ќе останат поголем дел на мештаните од Горно соње над војската во период од 08:30 до 16:00 часот, како и куќите на улица 6 и дел од споредните улици во Арачиново од 09 до 14 часот. Освен овие локации без струја ќе бидат и жителите од улица Антон Чехов Петров од 10 до 13 часот.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...