ИНФО

СПИСОК НА УЛИЦИ: Каде ќе нема струја

Денес од 08:00 до 14:00 часот без струја ќе останат дел од корисниците од улица Иван Тургенњев, улица Чупино Брдо и улица Дарвинова во општина Драчево, како и улица Крива Феја, улица Дончо Штипјанчето од број 3 до број 15 во населба Маџари во период од 09:00 до 15:00 часот.
Освен овие, во период од 04:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат и корисниците од МВ Чукур, Форнети, Кара, Пумпи ТИРЗ Илинден, улица 11 и 19, како и дел од корисниците во с.Горно Оризари, с.Бразда, Гранит од 09:00 до 15:00 часот.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...

ИНФО

Посебен режим на сообраќај денес и утре

Денес (среда) во период од 13 часот, па сè до завршување на...