ИНФО

Се чисти и уредува локалитетот Кањон Матка

Денес се коси и уредува зеленилото, се расчистува диво израснатата вегетација, како и собирањето на хартијата и отпадоците низ целиот локалитет Кањон Матка. Од ЈП Паркови и зеленило известуваат дека во соработка со Град Скопје денес ќе биде исчистен целиот локалитет.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...