ИНФО

Поголем дел од Скопје денес без струја

Денес од 09 до 11 часот без струја ќе бидат дел од жителите на улица Коста Новаковиќ бр. 20, 22, улица Васко Карангелевски бр. 13, а од 11:30 до 13:30 без струја ќе бидат дел од корисниците на улица Сотир Томовски, улица Водоча, улица Гаврил Константиновиќ, улица Мите Богоевски во Општина Аеродром.

Во период од 09 до 13 часот без струја ќе бидат дел од улица Живко Фирфов во населба Драчево, како и дел од с.Љуботен, с.Раштак, горниот дел од село Булачани – патот кон с.Раштак, горниот дел од с.Љубанци и делот кон село Љуботен во период од 08 до 15:30 часот.

Покрај горенаведните без струја ќе бидат и мештаните од с.Кондово, дел од с.Волково и с.Кучевиште во период од 09:30 до 15:30 часот.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...