ИНФО

Отворен ден на УКИМ

Денес Универзитетот Кирил и Методиј – Скопје организира отворен ден за сите идни студенти. Тие денес имаат можност да се информираат за областите за кои се заинтересирани, да прошетаат низ кампусите и низ лабораториите и да се запознаат со процесите на функционирање на сите факлутети во рамките на УКИМ.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...