ИНФО

ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ЗАФАТ: Сопиште, Батинци и Тафталиџе без вода

Поради технички зафат во резервоарот во Сопиште, вода ќе немаат корисниците од населено место Сопиште. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до 18:00 часот. Во наведениот временски интервал можни се прекини на вода во населените места Ракотинци и Добри дол.

Поради уличен дефект на 7/бб во Батинци, вода ќе немаат корисниците од населено место Батинци. Без вода ќе бидат од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Поради дефект на ул.„Атинска“ бр.1А во населба Тафталиџе, утребез вода ќе бидат корисниците на дел од улиците „Атинска“, „Њуделхиска“, „Римска“, „Бахар Мојс“,„Панче Пешев“ и „Наум Евро“. Од 9:00 часот до санирање на дефе

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...