ИНФО

ПРОМЕНА НА ВОДОВОДНА ДИСТРИБУТИВНА МРЕЖА: Вода нема во Центар и Кисела вода

Поради реконструкција на водоводна мрежа на ул. 3та Македонска Бригада без вода ќе бидат корисниците на дел од ул 3та Македонска Бригада и Стара амбуланта Пролет од 09:00 до завршување на интервенцијата.

Поради промена на затварач на ул. Павел Шатев бр.10 вода ќе немаат корисниците на дел од ул. Павел Шатев од 09:00 до завршување на интервенцијата.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...