ИНФО

Половина Скопје денес без струја

Денес без електрична енергија ќе останат:
Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул.Анастас Митрев, делот околу маркет Кипер во Општина Аеродром;
Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, ул. 1409, деловни објекти после АДИНГ кон БК Мебел во Општина Карпош;
Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, ул. Кирил и Методиј бр. 24 – цела зграда во Општина Центар;
Во периодот од 08:30 до 11:30 часот, ул.Александар Турунџев од бр.2 до бр.10 во Општина Бутел;
Во периодот од 12:30 до 14:00 часот, ЈОУ Орце Николов, ул. Карпошово востание, бр.1 во Општина Карпош;
Во периодот од 08:00 до 14:00 часот, дел од Горно Соње, околу црква Св. Никола, дел од ул. 4 во Општина Сопиште;
Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од с. Орешани (на влез кај пумпна станица м.в.Бела Земја) во Општина Зелениково;
Во периодот од 10:00 до 13:00 часот, објекти на бул.8-ми Септември од раскрсницата со ул.Скупи до мостот Вардар од страна на Хубо Маркет во Општина Карпош.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...

ИНФО

Посебен режим на сообраќај денес и утре

Денес (среда) во период од 13 часот, па сè до завршување на...