СКОПСКИ ВЕСТИ

СЕ ЧИСТАТ И ДЕЗИНФИЦИРААТ КАТНИТЕ ГАРАЖИ „СМИЛЕВСКИ КОНГРЕС“ И „РАЗЛОВЕЧКО ВОСТАНИЕ“

Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простот (АДИССДП) почна со акција за чистење и дезинфекција на катните гаражи кои се под нивна надлежност.

Минатата недела комплетно беа исчистени катните гаражи „Смилевски Конгрес” и „Разловечко востание”. Исчистени се и патеките за движење и скалишниот простор.

Во текот на следните денови ваква акција ќе биде спроведена и во катната гаража “Кресненско востание”.

Залагањата на Друштвото секогаш се во насока на навремено реагирање и одржување на хигиената на гаражите и на останатите простори со коишто стопанисува“, велат од Акционерското друштво.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

СКОПСКИ ВЕСТИ

МОН објави конкурс за учебници за седмо одделение кои ќе се користат од наредната учебна година

Министерството за образование и наука – Педагошка служба денеска објави Конкурс за...

СКОПСКИ ВЕСТИ

Аеродром ги прими учениците од основното училиште „Лазо Ангеловски“

Општина Аеродром продолжува со активностите во чии рамки учениците се запознаваат со...

СКОПСКИ ВЕСТИ

Небото е тематски двигател на изложбата „Синестетички релации“

Во Центарот за култура „Ѓорче Петров“ во Скопје денес со почеток во...

СКОПСКИ ВЕСТИ

Земени мостри за утврдување дали отпадот кај Орман е токсичен

Прекршочна или кривична пријава или, пак, само опомена ќе заработат надлежните за...