ИНФО

ПОВРЗУВАЊЕ НА НОВА ВОДОВОДНА МРЕЖА: Карпош и Кисела вода денес без вода

Поради поврзување на нова водоводна мрежа на крстосницата Гиго Михајловски/Новопроектирана, без вода ќе останат  корисниците од следниве улици : ул.Гиго Михајловски, ул. Иван Аговски, ул. Руѓер Бошковиќ, ул. Даскал Камче и дел од ул. Франклин Рузвелт (потегот од бул. Партизански Одреди до Орце Николов). Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.

Поради поврзување од стара на нова водоводна мрежа на ул. Димо Хаџи Димов бб (во близина на комплекс Шампионче), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул. Димо Хаџи Димов и дел од ул. Божидар Аџија. Вода ќе нема од 08:30 часот до завршување со работните активности.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...