ИНФО

ПЛАНИРАНИ АКТИВНОСТИ: Неколку скопски општини без струја

Во периодот од 09:00 до 15:30 часот, без струја ќе останат корисниците од селата Кучково и Грачани во општина Ѓорче Петров.

Од 10:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат жителите од ул. „Тодор Александров“ лоцирани на потегот од ОУ „Кочо Рацин“ до маркет Водно во општина Центар.

Во периодот од 12:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од улиците „Багдадска“, „Дрезденска“, „Рузвелтова“, „Борка Талески“ и „Ристо Равановски“ во Општина Карпош.

Од 9 до 12 часот, без струја ќе бидат корисниците од улиците „Пехчевска“ и „Париска комуна“ и дел од улицата „Валандовска“ во населбата Хиподром во Оптина Гази Баба.

 

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Петок е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за...

ИНФО

159 санкции за непрописно вградени фолии

Во периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023  Министерството за внатрешни работи спроведе акциска...

ИНФО

Промоција на првите броеви на меѓународното научно списание „Балкански хип-хоп студии“

Во Домот на културата „Кочо Рацин“ вечер ќе бидат промовирани првите два...

ИНФО

Издадени 23 одобренија за градба, од јуни заклучно со ноември

Општина Центар минатата година започна со објавување на полугодишни извештаи за издадените...