ИНФО

НЕГДЕ И ДО ПЕТ ЧАСА: Кои улици ќе останат без струја

Во период од 08:30 до 11:3о без струја ќе биде дел од улицата во населба „Јака“ во Марино и дел од улицата „Мост Илинден“. Без снабдување со електрична енергија од 10:3о до 15:15 без струја ќе останат и корисниците на улиците „Воин Драшкоци“, „Лихнида“, а можно е и дел од корисниците на улиците „Александар Мартулков“ и „Панко Брашнаров“ во Општина Ѓорче Петров.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

„Тегла+“ – зимница за бездомниците и за социјално загрозените семејства

Здружението „Љубезност“ оваа година ќе организира тридневен донаторски настан „Тегла +“, кој...

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...