ИНФО

Каде денес ќе нема струја и вода

Поради уличен дефект на ул.30 бр. 40а во Љуботенски Пат, вода ќе немаат корисниците од Љуботенски Пат од 09:00 часот до санирање на дефектот.
Поради уличен дефект на улицата „ Нагоричанска‘‘ бр. 22, без вода ќе бидат и корисниците од с.Драчево од 09:20 часот до санирање на дефектот.
Поради дефект на приклучна цевка ф 1“ на улица „Михаил Чаков“ бб кај Кам Маркет, денеска вода ќе немаат корисниците на дел од ул.„Михаил Чаков“ кај зградите.
Без струја денес ќе бидат дел од корисниците на „ул.Струшка‘‘ во општина Карпош.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...

ИНФО

Посебен режим на сообраќај денес и утре

Денес (среда) во период од 13 часот, па сè до завршување на...